Detalii despre sticla cu infuzor portabil de ceai

- May 21, 2020-

În viața de zi cu zi, mulți oameni de afaceri le place să folosească o sticlă de infuzor de ceai într-o călătorie de afaceri pe distanțe lungi, care este convenabil să preparați o mată de ceai pentru o zi întreagă în orice moment. Cu toate acestea, multe persoane uită adesea să curețe sticla de infuzor de ceai, ceea ce face dificilă eliminarea unui strat de murdărie de ceai pe peretele interior al sticlei de infuzor de ceai.

Murdărie de ceai, care conține cadmiu, plumb, fier, arsen, mercur și alte substanțe metalice. Acestea sunt aduse în corp atunci când beau ceai. Ele sunt combinate cu proteine, grăsimi și vitamine din alimente pentru a forma precipitat insolubil și împiedica absorbția nutriției. În același timp, acești oxizi, în special arsenic și cadmiu, pot provoca cancer, pot provoca deformarea fetală și pot dăuna sănătății.

Mai multe metode de îndepărtare a murdăriei ceaiului sunt introduse după cum urmează:

1. Îndepărtați murdăria de pe infuzorul de ceai metalic. Când se folosește despărțirea de ceai metalică, se va deveni neagră din cauza murdăriei. Dacă nu puteți' nu îl spălați cu detergent de dimensiuni medii, îl puteți înmuia în oțet sau înălbitor, apoi poate fi îndepărtat cu ușurință.

2. Îndepărtați murdăria din sticla de infuzor de ceai sau ceainicul. În cazul în care sticla de infuzor de ceai sau ceainicul este utilizat pentru o lungă perioadă de timp, va fi multă murdărie. Frecați-l cu burete înmuiat în sare și poate fi îndepărtat cu ușurință.

3. Pe lângă murdăria de ceai mică, poate fi înmuiată într-o soluție de înălbitor sau detergent și așezată peste noapte pentru a îndepărta murdăria ceaiului.

4. Puteți folosi pasta de dinți sau coaja de ouă spartă pentru a freca și apoi clătiți cu apă.

Deși flaconul portabil de infuzor de ceai are funcția de a transporta convenabil, lucrările zilnice de curățare trebuie să fie efectuate frecvent. Acest lucru este nu numai de dragul sănătății tale, ci și în scopul prelungirii duratei de viață a sticlei de infuzor de ceai, care poate fi descrisă ca uciderea a două păsări cu o singură piatră.

tea infuser bottle