Sticlă de sticlă cu capac de cauciuc

Caracteristici: 1. Putere puternică și ușoară. Sticla borosilicată durabilă nu se va crăpa sub temperaturi extreme; sticla și siliconul sunt sticlă din sticlă naturală ecologică, sigură pentru spălare. 2. Manșonul siliconic de culoare adaugă stil și oferă protecție împotriva alunecărilor și căderilor; alegeți dintr-o varietate de culori. 3. Capac de bambus rezistent la scurgeri, cu inel oțel din silicon de calitate alimentară, pentru a preveni efectiv scurgerile de apă; mărimea perfectă a gurii pentru băutul fără vărsare 4. Personalizați logo-ul. Logo-ul poate fi tipărit pe capacul de bambus sau manșonul din silicon.
Vorbeste acum

Detalii produs

Sticlă de sticlă cu capac de cauciuc

Caracteristici:

1. Greutate puternică și ușoară. Sticla borosilicată durabilă nu se va crăpa sub temperaturi extreme; sticla și siliconul sunt sticlă din sticlă naturală ecologică, sigură pentru spălare.

2. Manșonul siliconic de culoare adaugă stil și oferă protecție împotriva alunecărilor și căderilor; alegeți dintr-o varietate de culori.

3. Capac de bambus rezistent la scurgeri, cu inel oțel din silicon de calitate alimentară, pentru a preveni efectiv scurgerile de apă; mărimea perfectă a gurii pentru băutul fără vărsare

4. Personalizați logo-ul. Logo-ul poate fi tipărit pe capacul de bambus sau manșonul din silicon.


Model

D1507-2

Capacitate

500 ml, personalizabil

materiale

Sticla înaltă borosilicată, mânecă siliconică, capac din bambus

colorate

Alb, negru, verde, roz, albastru, gri, Personalizabil

MOQ

1000pcs

Probă

Disponibil

Logo, pachet, culoare

personalizabil

Service OEM

da

livrare

Aer, Sea, Fast Express (EMS, DHL, UPS, FedEx, TNT)

Plată

TT, LC, Western Union, PayPal, Card de credit


Hot Tags: Sticlă de sticlă cu capac de cauciuc, furnizori, producători, en-gros, personalizate, cele mai bune, cumpărare, preț, mici, vrac, producție, de bună calitate, de vânzare

Anchetă

You Might Also Like